Reviews
Wij reageren wel direct
Meer dan 250 websites in beheer
Meer dan 15 jaar ervaring

Webshop laten maken

Professioneel online
Een professionele webshop laten maken en meer conversies en omzet behalen? Swart Webdesign helpt u graag bij een op maat gemaakte webshop.

Webshop laten maken

Professionele
webshop maken
Veilig afrekenen

Vanaf €2850,00

Vanaf €2750,00

Een goed werkende webshop

Gebruiksvriendelijk
Een professionele webshop maken is onze specialiteit.

Met een goed werkende webshop bent u goed voorbereid om online te verkopen .

Om omzet te genereren is het belangrijk dat er bezoekers op uw webshop terechtkomen. Wij zorgen ervoor dat er zoekmachine geoptimaliseerde trefwoorden worden gebruikt in uw productomschrijvingen.

Deze methode noemen wij de Google optimalisatie.

Dankzij Google optimalisatie vergroten wij de kans dat uw webshop hoger in de Google resultaten staat en u meer omzet maakt. Daarnaast controleren wij of de btw-instellingen goed staan, de betalingen goed verlopen en of de website gebruiksvriendelijk is.

Hoelang duurt een webshop laten maken?

Over het algemeen hebben we een maand nodig om de website te ontwerpen om te zetten naar een webshop. De werkelijke duur is echter afhankelijk van uw unieke wensen, het aantal producten dat u wilt toevoegen en of de website met een API-koppeling gemaakt moet worden.

Veel hangt dus van de klant zelf af. Wij hechten er veel waarde aan om u als klant mee te nemen in het gehele productieproces.

De webshops die wij bouwen zijn flexibel in te delen, uniek en sluiten aan bij desbetreffende bedrijven. Ze zijn dus volledig aan te passen aan uw huisstijl en dat kost tijd.

Door basisfactoren als mailing, facturering, btw-instellingen en de koppeling met iDeal kost het ons gemiddeld een maand om een goed werkende webshop op te leveren. Wij adviseren u om ervoor te zorgen dat u alvast wat tekst en afbeeldingen hebt, zodat wij meteen aan de slag kunnen.

Hoelang duurt een webshop maken?

Na oplevering kunt u de webshop zelf beheren.

Zo kunt u de producten toevoegen, aanpassen en bestellingen verwerken. Indien gewenst, maken wij een afspraak om alle basics uit te leggen om een artikel aan uw shop te kunnen toevoegen.

Tijdens het productieproces geven wij aan hoeveel producten wij invoeren. Daarna kunt u zoveel producten als u wilt toevoegen aan de shop.

Webshop op maat laat maken?

Webshop te beginnen?
Hoewel klanten vaak denken dat webbouwers verstand hebben van elk product, is het in de praktijk niet zo.

Daarom vragen wij u het een en ander voor te bereiden. Denk na over elke product dat u in uw webshop gaat verkopen.

Als u iets verkoopt waar u grote affiniteit mee hebt, zult u naast gemotiveerd blijven ook inzicht hebben in de markt en uw doelgroep. Maak daarnaast een selectie van producten en bedenk eventueel wat de functionaliteiten zijn.

Ook geven wij tijdens het eerste gesprek tips over hoe u een Mollie-account aanmaakt.

Een Mollie is een betaalprovider voor zakelijke gebruikers en maakt betalingen via uw webshop mogelijk. Zodra u een Mollie-account heeft aangemaakt, komt er een API-key vrij.

Deze voegen wij voor u toe aan de backend van uw webshop. Mochten we toch nog aanvullende informatie nodig hebben, dan nemen wij contact met u op. Wij ontzorgen u en leggen u graag stap voor stap uit hoe het in zijn werk gaat.

Webshop laten maken wat is er nodig?

Webshop te beginnen?
Wat kost het om een webshop te laten maken?

De kosten om een website te laten maken kan erg verschillen. Het verschil zit bijvoorbeeld in of u een simpel ontwerp wilt gebruiken of compleet maatwerk wilt.

Ook bestaan er diverse mogelijkheden om producten in te voeren. Dit kunt u zelf handmatig doen of door middel van de API-key. De data worden door deze koppeling automatisch ingeladen door een andere partij; Ook wel dropshipping genoemd.

Voor €2500,- (exclusief btw) verzorgen wij alles van het invoeren van de producten tot het factureren en het afrekenen.

Wilt u een simpele webshop of heeft u iets unieks in gedachte? Neem gerust contact met ons op en wij zullen u vrijblijvend adviseren.

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat over het laten maken van een website? 

Wat heeft u nodig om een

Webshop te beginnen?
Een webshopkoppeling is een koppeling van uw webshop aan de boekhouding. Wij werken met een systeem dat verschillende koppelingen heeft. Denk hierbij aan facturatiekoppelingen en importkoppelingen. Deze maken het makkelijker om een webshop te starten.

Deze koppelingen worden mogelijk gemaakt door webapplicaties met API-keys. Dankzij deze API heeft u als ondernemer meer mogelijkheden om data in uw webshop te benaderen en aan te passen.
Wat is een API-key koppeling
Een API-key is een unieke identificatietechniek om een gebruiker, ontwikkelaar of programma te identificeren. Normaal gesproken wordt deze key gebruikt om een project te identificeren in plaats van een persoon. De API-key zal doorgaans rechten hebben op de API die ermee geassocieerd is.
Wat is een API-key en waarom hebben wij deze nodig voor onze klant?
Een API (Application programming interface) is een interface dat twee programma’s aan elkaar verbindt en data doorgeeft. In dit geval verbindt de API uw website of integratie.

Een API-key is een unieke code voor de API-account en een andere website. Met deze key herkent de API de gebruiker en weet de API dus dat hij met de juiste persoon te maken heeft. Tijdens het koppelen van uw API-key vult u een test API-key of Live API-key in. U kunt eenvoudig externe, custom-made, software laten bouwen voor uw webshop.

Webshop betaal methodes

Makkelijk, betrouwbaar en veilig, dat is waar wij voor staan. Met de vele betaalmethoden kunnen wij de webshop goed ondersteunen.

Door middel van een eenvoudig betaalproces zorgen we dat de klanten makkelijk en veilig kunnen betalen. Vervolgens ontvangt u de betalingen direct.

Swart Webdesign ondersteunt betaalmethodes van creditcard tot PayPal en iDeal. Zo maken wij het niet alleen gemakkelijk voor uw klanten, maar vooral voor u. Een betaallink wordt sneller betaald en u heeft geen klanten die bij de betaling afhaken.
Wat zijn de betaalmogelijkheden voor de webshop?
Apple Pay

Apple pay is de eigenbetaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst.

De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten.

De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

Mastercard

Wereldwijd worden de meeste
online aankopen betaald met creditcard.

Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende de maand uitgegeven hebben terug.

Wanneer u betalingen via creditcard accepteert in uw webshop kunt u dus betalingen ontvangen uit de hele wereld. Oftewel, een must voor nationale, maar zeker internationale shops.

iDeal

iDEAL is de meest gebruikte
betaalmethode in Nederland.

Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen.

Als betaalmethode is iDEAL dus onmisbaar voor uw webshop wanneer u (ook) op Nederlandse klanten richt.

Bancontact

Bancontact is een Belgisch
betalingssysteem en met ruim 15 miljoen kaarthouders de Belgische marktleider op het gebied van online betalingen.

Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact al als online betaalmethode. Als u zich op de Belgische markt richt, is Bancontact dus onmisbaar voor uw webshop.

Klarna

‘Achteraf betalen’ geeft klanten
uit België, Duitsland, Finland,
Nederland en Oostenrijk 30 dagen om de factuur te betalen nadat hun bestelling is verzonden. Hierna ontvangt de klant via Klarna de factuur.

De daadwerkelijke betaling regelen de klant en Klarna onderling.

Afspraken over uitgestelde betaling maakt de klant rechtstreeks met Klarna. Klarna garandeert uitbetaling aan de ondernemer, 5 dagen nadat een order verzonden is. Hiermee geeft u uw klant alle vrijheid, zonder het risico te lopen niet betaald te krijgen.

De beschikbaarheid van de verschillende mogelijkheden van Klarna is afhankelijk van de locatie van uw klant. Die beschikbaarheid hangt onder andere af van wet- en regelgeving voor uitgestelde betalingen. In de praktijk betekent dit dat de ene optie voor de ene klant wel zichtbaar zal zijn en voor de andere niet. ‘Achteraf Betalen’ is beschikbaar voor klanten uit Nederland, Oostenrijk, Duitsland en Finland.
Swartwebdesign logo
Swartwebdesign B.V.
Bij Swart Webdesign haalt uw website leads binnen
Swartwebdesign is een dynamisch en toegewijd team dat zich vol enthousiasme inzet om aan al jouw behoeften te voldoen.

Met trots bedienen we een diverse klantenkring bij Swartwebdesign Inmiddels beheren wij met zorg meer dan 250 websites in diverse branches.

Ons vakmanschap ligt in het creëren van unieke websites en webshops die jou op overtuigende wijze onderscheiden van je concurrenten.
Swartwebdesign team