Google reviews
Google logo
Reviews
Wij reageren wel direct
Meer dan 250 websites in beheer
Meer dan 15 jaar ervaring

Webshop laten maken - de meest gestelde vragen

Het laten maken van een webshop door professionals kan resulteren in een professioneel ogende en goed functionerende site, wat cruciaal is voor het succes van uw online bedrijf. Bovendien bespaart het u tijd en moeite die u kunt besteden aan het runnen van uw bedrijf.

De kosten variëren afhankelijk van factoren zoals functionaliteit, ontwerpcomplexiteit en het bedrijf dat de webshop voor u bouwt. Onze prijzen liggen meestal rond de 2000 a 3000 euro ex BTW

De doorlooptijd hangt af van de complexiteit van de webshop.
Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden.

Functionaliteiten kunnen variëren, maar veel voorkomende zijn online betalingen, productbeheer, klantaccounts, zoekfunctionaliteit, enzovoort.

Ja, het is mogelijk om sociale media-integratie toe te voegen, zoals knoppen voor delen op sociale media, het weergeven van producten op sociale mediaplatforms, enzovoort.

Absoluut. Met het toenemende gebruik van mobiele apparaten is een mobielvriendelijke webshop essentieel voor een goede gebruikerservaring en hogere conversies.

SEO-praktijken omvatten het optimaliseren van productpagina's, het gebruik van relevante zoekwoorden, het verbeteren van laadtijden van pagina's, het genereren van kwaliteitsvolle backlinks, enzovoort.

Ja, veel functionaliteiten kunnen op een later tijdstip worden toegevoegd, maar het kan extra kosten met zich meebrengen, afhankelijk van de complexiteit van de toevoegingen.

U kunt betalingsgateways zoals PayPal, Stripe, of Klarna integreren door hun API's te gebruiken of door gebruik te maken van e-commerceplatforms die deze integraties ondersteunen. Wij werken graag met Mollie

Ja, een SSL-certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen uw webserver en de browser van de gebruiker, wat essentieel is voor het beschermen van gevoelige informatie zoals betalingsgegevens.

Ja, veel webshops worden geleverd met een gebruiksvriendelijk beheersysteem waarmee u producten, voorraden, bestellingen en andere aspecten van uw site kunt beheren zonder technische kennis.

Ondersteuning kan bestaan uit technische ondersteuning voor eventuele problemen, software-updates, beveiligingspatches en mogelijk training voor het gebruik van het beheersysteem.

Ja, een gebruiksvriendelijke webshop is essentieel om klanten aan te trekken en te behouden. Dit omvat een intuïtieve navigatie, duidelijke productbeschrijvingen, gemakkelijke checkout-processen, enzovoort.

Ja, het is mogelijk om meertalige functionaliteit toe te voegen aan uw webshop, zodat u uw klanten in verschillende talen kunt bedienen.

Ja wij bieden een op maat gemaakte ontwerp die is afgestemd op uw merk en voorkeuren.

Ja wij zorgen ervoor dat uw webshop voldoet aan wetten zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) door privacyverklaringen te verstrekken, toestemming te vragen voor het verzamelen van gegevens en passende beveiligingsmaatregelen te implementeren.

Ja die kunnen wij compleet verzorgen en maken gebruik van Woocommerce.

U kunt prestatiegegevens bijhouden met behulp van tools zoals Google Analytics, die informatie verstrekken over verkeer, conversies, gebruikersgedrag en meer.

Veel gesteld vragen webshop

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat over het laten maken van een website?

Neem dan direct contact op met onze specialisten. Of vraag direct een offerte aan.
Swartwebdesign logo
Swartwebdesign B.V.
Bij Swart Webdesign haalt uw website leads binnen
Swartwebdesign is een dynamisch en toegewijd team dat zich vol enthousiasme inzet om aan al jouw behoeften te voldoen.

Met trots bedienen we een diverse klantenkring bij Swartwebdesign Inmiddels beheren wij met zorg meer dan 250 websites in diverse branches.

Ons vakmanschap ligt in het creëren van unieke websites en webshops die jou op overtuigende wijze onderscheiden van je concurrenten.
Swartwebdesign team