Reviews
Wij reageren wel direct
Meer dan 250 websites in beheer
Meer dan 15 jaar ervaring

Van Uum Vloeren

Maatwerk website

Met trots kondigen wij van Swartwebdesign B.V. aan dat wij de website hebben mogen realiseren voor Van Uum Vloeren. Dit project is voor ons bijzonder omdat onze connectie met Van Uum Vloeren voortkwam uit een eerdere succesvolle samenwerking. Eerder ontwikkelden wij namelijk de website voor Winkelcentrum Barendrecht, wat de basis legde voor een vruchtbare relatie met Van Uum Vloeren.

Van Uum Vloeren, een gerenommeerd bedrijf in de vloerenbranche, biedt een indrukwekkend assortiment van meer dan 800 producten aan. Hun collectie omvat onder andere laminaat, PVC en tapijten, waardoor er voor iedere smaak en stijl iets te vinden is. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan opties, zoals klik- en plak-PVC, wat zorgt voor een eenvoudige installatie. Daarnaast biedt Van Uum Vloeren ook diverse soorten visgraat aan, een populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een klassieke en elegante uitstraling.

Bij Swartwebdesign B.V. hebben we ervoor gezorgd dat de website van Van Uum Vloeren niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. We hebben de webhosting opgezet en beheren alle DNS-instellingen van de domeinnamen. Dit zorgt ervoor dat de website altijd snel en betrouwbaar bereikbaar is. Daarnaast hebben we de e-maildiensten via Office 365 geïmplementeerd, waardoor Van Uum Vloeren beschikt over een professionele en efficiënte communicatie-infrastructuur.

Ons team bij Swartwebdesign B.V. heeft nauw samengewerkt met Patrick & Berry van Van Uum Vloeren om hun visie en wensen te realiseren. Hun tevredenheid over onze diensten blijkt uit het feit dat zij ons zelfs hebben aanbevolen bij een concullega. Dit is een groot compliment en bevestigt onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Wij zijn zeer dankbaar voor het vertrouwen dat Van Uum Vloeren in ons heeft gesteld en kijken ernaar uit om deze samenwerking verder uit te breiden. Ons doel is om door middel van innovatieve weboplossingen bij te dragen aan het succes van onze klanten. Wij geloven dat een goed ontworpen en functionele website een essentieel onderdeel is van een succesvolle bedrijfsstrategie.

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat over het laten maken van een website? 

Kennismakingsgesprek

Wensen bespreken
Swartwebdesign is dé keuze voor het laten maken van jouw website. Met ons ervaren team van webontwikkelaars creëren we op maat gemaakte, professionele websites die aan al jouw wensen voldoen. We begrijpen het belang van een sterke online aanwezigheid en leveren resultaatgerichte oplossingen.

Bij Swartwebdesign staan klanttevredenheid en kwaliteit voorop, en we zorgen ervoor dat jouw website opvalt in de digitale wereld. Laat ons jouw visie omzetten in een krachtige online ervaring.
Swartwebdesign logo
Swartwebdesign B.V.
Bij Swart Webdesign haalt uw website leads binnen
Swartwebdesign is een dynamisch en toegewijd team dat zich vol enthousiasme inzet om aan al jouw behoeften te voldoen.

Met trots bedienen we een diverse klantenkring bij Swartwebdesign Inmiddels beheren wij met zorg meer dan 250 websites in diverse branches.

Ons vakmanschap ligt in het creëren van unieke websites en webshops die jou op overtuigende wijze onderscheiden van je concurrenten.
Swartwebdesign team