Reviews
Wij reageren wel direct
Meer dan 250 websites in beheer
Meer dan 15 jaar ervaring

SSL certificaat

Wat is een ssl certificaat
Een SSL-certificaat is een essentiële stap in het waarborgen van de veiligheid van uw website of webshop. Deze beveiligingsmaatregel garandeert dat alle gegevens die worden uitgewisseld tussen uw server en de bezoekers van uw site volledig versleuteld zijn.

Dit betekent dat elke interactie op uw website, of het nu gaat om het bekijken van producten of diensten, het invullen van formulieren of zelfs online afrekenen, plaatsvindt in een veilige en beveiligde omgeving. Deze versleuteling beschermt gevoelige informatie en vertrouwelijke gegevens tegen onbevoegde toegang en potentieel misbruik.

Swart Webdesign begrijpt het belang van privacy en databescherming, en daarom zorgen wij ervoor dat uw SSL-certificaat voldoet aan de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Met ons SSL-certificaat kunt u met een gerust hart zaken doen, wetende dat de privacy van uw klanten en de integriteit van uw website zijn gewaarborgd. Vertrouw op Swart Webdesign voor de beste beveiliging van uw online aanwezigheid.

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat over het laten maken van een website?

Neem dan direct contact op met onze specialisten. Of vraag direct een offerte aan.
Swartwebdesign logo
Swartwebdesign B.V.
Bij Swart Webdesign haalt uw website leads binnen
Swartwebdesign is een dynamisch en toegewijd team dat zich vol enthousiasme inzet om aan al jouw behoeften te voldoen.

Met trots bedienen we een diverse klantenkring bij Swartwebdesign Inmiddels beheren wij met zorg meer dan 250 websites in diverse branches.

Ons vakmanschap ligt in het creëren van unieke websites en webshops die jou op overtuigende wijze onderscheiden van je concurrenten.
Swartwebdesign team