Google reviews
Google logo
Reviews
Wij reageren wel direct
Meer dan 250 websites in beheer
Meer dan 15 jaar ervaring

Email beheer

Emailinstallatie op Office 365 Exchange
Bij Swartwebdesign begrijpen we het belang van een soepele en efficiënte e-mailcommunicatie voor uw bedrijf. Daarom bieden we onze professionele diensten aan om de e-mail op Office 365 Exchange voor u te installeren en configureren.

Ons team van deskundige IT-professionals staat klaar om u te begeleiden bij het installatieproces en ervoor te zorgen dat uw e-mailomgeving naadloos werkt. Hier is een overzicht van hoe we te werk gaan:

Stap 1: Analyse van uw behoeften
Voordat we beginnen, nemen we de tijd om uw specifieke eisen en wensen te begrijpen. We willen ervoor zorgen dat de installatie van Office 365 Exchange volledig aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen.

Stap 2: Aanmaken van Office 365-accounts
We zullen Office 365-accounts aanmaken voor al uw medewerkers, zodat ze e-mails kunnen ontvangen en verzenden via het Exchange-platform.

Stap 3: Configuratie van domeinen
Ons team zal uw domeinen instellen, zodat uw e-mailadressen overeenkomen met uw bedrijfsnaam, bijvoorbeeld 'uwnaam@uwbedrijf.nl'.

Stap 4: E-mailmigratie
Als u al gebruikmaakt van een ander e-mailsysteem, zullen we helpen bij de migratie van uw bestaande e-mails, contacten en agenda's naar Office 365 Exchange, zodat u geen gegevens verliest.

Stap 5: Beveiliging en compliance
We zullen ervoor zorgen dat uw e-mailomgeving goed beveiligd is en voldoet aan de vereiste compliance-richtlijnen.

Stap 6: Training en ondersteuning
Ons team biedt training en ondersteuning aan uw medewerkers, zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van Office 365 Exchange en al zijn functies.

Stap 7: Onderhoud en updates
We blijven uw e-mailomgeving monitoren en zorgen ervoor dat deze up-to-date blijft met de nieuwste beveiligingspatches en updates.

Kortom, bij Swartwebdesign streven we ernaar om de installatie van Office 365 Exchange voor uw bedrijf zo moeiteloos mogelijk te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie en om te bespreken hoe we u kunnen helpen uw e-mailcommunicatie te optimaliseren. 

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat over het laten maken van een website?

Neem dan direct contact op met onze specialisten. Of vraag direct een offerte aan.
Swartwebdesign logo
Swartwebdesign B.V.
Bij Swart Webdesign haalt uw website leads binnen
Swartwebdesign is een dynamisch en toegewijd team dat zich vol enthousiasme inzet om aan al jouw behoeften te voldoen.

Met trots bedienen we een diverse klantenkring bij Swartwebdesign Inmiddels beheren wij met zorg meer dan 250 websites in diverse branches.

Ons vakmanschap ligt in het creëren van unieke websites en webshops die jou op overtuigende wijze onderscheiden van je concurrenten.
Swartwebdesign team