Reviews
Wij reageren wel direct
Meer dan 250 websites in beheer
Meer dan 15 jaar ervaring

VITRIS Koppeling met WordPress

1 maart 2024
Geschreven door
Tim

Met genoegen kondigen wij aan dat Dorst Glaservice nu naadloos verbonden is met het geavanceerde Vitris Online GLASPROGRAMMA! Deze integratie is niet alleen een visuele traktatie, maar maakt ook het opstellen van offertes, plaatsen van bestellingen, plannen van werkzaamheden en genereren van facturen weer plezierig. Met VITRIS Online verkrijg je volledige controle over jouw glasbedrijf, waardoor je met vertrouwen kunt streven naar maximale winst!

Deze integratie gaat verder dan functionaliteit alleen; het biedt ook een esthetisch aspect dat niet te negeren is. Met een strakke opmaak van documenten val je gegarandeerd op, waardoor je jezelf presenteert als een echte professional in de glasindustrie.

Maar dat is nog niet alles – we hebben ervoor gezorgd dat offerteaanvragen van de WordPress-website van Dorst Glaservice rechtstreeks in het systeem worden opgenomen. Dit betekent dat het proces vanaf het allereerste contact moment naadloos verloopt, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook de kans op fouten minimaliseert. Hierdoor kun je je volledig richten op het leveren van hoogwaardige glasdiensten en het laten groeien van jouw bedrijf.

Met deze krachtige synergie tussen Dorst Glaservice en Vitris Online ben je niet alleen in controle, maar val je ook op in de competitieve wereld van glaswerk. Presenteer jezelf als een toonaangevende professional en maak gebruik van deze geïntegreerde oplossing om jouw glasbedrijf te optimaliseren en te laten floreren. De toekomst van glasbeheer is hier, en Dorst Glaservice staat aan het roer!

 

100% GESCHIKT VOOR GLASBEDRIJVEN

COMPLEET GLASPROGRAMMA

ZZP EN MK

Bekijk de projecten

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat over het laten maken van een website?

Neem dan direct contact op met onze specialisten. Of vraag direct een offerte aan.
Swartwebdesign logo
Swartwebdesign B.V.
Bij Swart Webdesign haalt uw website leads binnen
Swartwebdesign is een dynamisch en toegewijd team dat zich vol enthousiasme inzet om aan al jouw behoeften te voldoen.

Met trots bedienen we een diverse klantenkring bij Swartwebdesign Inmiddels beheren wij met zorg meer dan 250 websites in diverse branches.

Ons vakmanschap ligt in het creëren van unieke websites en webshops die jou op overtuigende wijze onderscheiden van je concurrenten.
Swartwebdesign team