Reviews
Wij reageren wel direct
Meer dan 250 websites in beheer
Meer dan 15 jaar ervaring

Rentman koppeling met WordPress

1 maart 2024
Geschreven door
Tim

Bij Swartwebdesign zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze klanten te helpen groeien en bloeien in de digitale wereld. Vandaag zijn we verheugd om een samenwerking aan te kondigen die onze partners, Partyservicecompleet.nl en NextCups.nl, naar nieuwe hoogten zal brengen.

In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, zijn flexibiliteit en efficiëntie cruciaal. Dit is waar Rentman in beeld komt. Rentman is een krachtige softwareoplossing voor evenementenverhuur en productiebeheer, en het biedt een reeks tools die bedrijven kunnen helpen hun processen te stroomlijnen en te groeien.

Wat betekent deze samenwerking voor onze gewaardeerde klanten bij Partyservicecompleet.nl en NextCups.nl?

1. Real-time Voorraadbeheer: Met Rentman kunnen we nu real-time informatie over de beschikbaarheid van producten weergeven op de websites van Partyservicecompleet.nl en NextCups.nl. Dit betekent dat klanten eenvoudig kunnen zien welke producten beschikbaar zijn voor verhuur, wat hun planning en organisatie aanzienlijk vereenvoudigt.

2. Efficiënte Planning en Boekingen: Onze klanten kunnen nu profiteren van een soepele boekingservaring dankzij Rentman. Of het nu gaat om het plannen van evenementen of het reserveren van cateringdiensten, de integratie met Rentman maakt het proces snel en eenvoudig.

3. Verbeterde Klantinteractie: De communicatie met onze klanten is nu nog toegankelijker. Ze kunnen offertes aanvragen, vragen stellen en direct met ons team communiceren via onze websites. Dit zorgt voor een naadloze en snelle klantenservice.

Deze samenwerking met Rentman markeert een belangrijke mijlpaal voor Swartwebdesign. Het stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn en hen de tools te bieden die ze nodig hebben om te excelleren in hun respectievelijke branches.

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan Partyservicecompleet.nl en NextCups.nl voor hun vertrouwen in ons en hun bereidheid om te innoveren. Samen zullen we de digitale horizon verkennen en nieuwe mogelijkheden ontdekken.

Blijf op de hoogte van ons blog voor meer updates over deze opwindende samenwerking en andere spannende ontwikkelingen bij Swartwebdesign.
We kijken ernaar uit om samen met onze klanten te groeien en te gedijen in de digitale wereld van vandaag.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze diensten en deze samenwerking? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

Bekijk de projecten

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat over het laten maken van een website?

Neem dan direct contact op met onze specialisten. Of vraag direct een offerte aan.
Swartwebdesign logo
Swartwebdesign B.V.
Bij Swart Webdesign haalt uw website leads binnen
Swartwebdesign is een dynamisch en toegewijd team dat zich vol enthousiasme inzet om aan al jouw behoeften te voldoen.

Met trots bedienen we een diverse klantenkring bij Swartwebdesign Inmiddels beheren wij met zorg meer dan 250 websites in diverse branches.

Ons vakmanschap ligt in het creëren van unieke websites en webshops die jou op overtuigende wijze onderscheiden van je concurrenten.
Swartwebdesign team