Google opimalisatie 06 1642 1946 HET ADRES VOOR ONLINE SUCCES
Inhoudsopgave Wordpress website Stolwijk
Primary Item (H2)- Sub Item 1 (H3)
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
WordPress website {Plaats}

Wordpress website Stolwijk

Een van de populairste Content Management Systemen, ofwel een van de populairste systemen om een website in te bouwen en te beheren.

Wilt u ook een WordPress website laten bouwen voor uw bedrijf?
Dan bent u aan het juiste adres bij Swart Webdesign, uw WordPress expert uit Stolwijk en omgeving.

Zelf een website bouwen of toch een expert inhuren?

U kunt ervoor kiezen zelf een website te bouwen in WordPress, ofwel zonder de ondersteuning van een expert. Dit is echter lastig als u totaal geen ervaring heeft met dit CMS. WordPress is vrij gebruiksvriendelijk, maar heeft wel vele functies, plugins, thema’s en ga zo maar door. Het kan lastig zijn u een weg te banen door dit grote en complexe systeem.

 Wilt u een professionele en representatieve website laten bouwen voor uw bedrijf, zonder dat u hier zelf uren mee bezig moet zijn? Dan kunt u uw WordPress website beter laten bouwen door Swart Webdesign, uw WordPress expert uit Stolwijk en omgeving. Wij bouwen uw WordPress website voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Een WordPress website Stolwijk op maat

Wij bouwen geen standaard WordPress website voor uw bedrijf, maar creëren een website op maat. U kiest niet alleen zelf hoe uw website eruit moet zien, maar bepaalt ook welke functies uw site moet krijgen. 

Zo kunt u bijvoorbeeld een contactformulier op uw website laten zetten, maar ook een blog, diverse betaalmodules en ga zo maar door. En weet u niet zo goed welke functies uw site nodig heeft? Dan helpen wij u graag dit te bepalen. Met onze hulp heeft u aan het einde van de rit een geweldige WordPress website.

Swart Webdesign: uw WordPress en SEO expert uit Stolwijk

Swart Webdesign kan uw WordPress website niet alleen bouwen, maar zorgt er ook voor dat uw website hoog in de zoekresultaten van Google terecht komt. 

Dit is gunstig, want een groot deel van uw doelgroep gebruikt Google om uw producten, diensten en/of bedrijf te zoeken. Staat u hoog in de zoekresultaten van deze zoekmachine, dan krijgt u simpelweg meer bezoekers op uw website. Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van WordPress websites en online marketing? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Basis website

 
Responsive design

CMS WordPress

Snelle laadtijd

WordPress cursus 1 uur

Social Media Integratie

Slider voor de homepagina
vanaf €1000,-

Website op maat

Basic Hosting
CMS WordPress

Snelle laadtijd + Google PageSpeed

WordPress cursus 1 uur

Social Media Integratie

Advies van marketeer

Integratie slider & popups
vanaf €1800,-

Webshop op maat

Basic Hosting
Responsive design

CMS WordPress WooCommerce

Snelle laadtijd + Google Pagespeed

WordPress cursus 1 uur

Social Media Integratie

Webwinkel functionaliteiten
vanaf €2500,-
WordPress website {Plaats}

WordPress website Stolwijk website laten maken inclusief écht alles!

Een website is een investering die erg bepalend kan zijn voor het verdere verloop van uw business. Daarom adviseren wij van Swart Webdesign u om hier goed over na te denken. Welk systeem moet u kiezen? Hoe maakt u uw website SEO vriendelijk?

Bent u goed vindbaar? Wij helpen u hierbij! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van het
meest populaire CMS ter wereld WordPress, weten wij precies wat wij doen en hoe wij dat doen. Bij het maken van een website weten wij ook wat Google wil. Dit combineren we graag met uw wensen en met uw bedrijf.
Contact opnemen en een wordPress website laten maken?
WordPress website {Plaats}
Wij draaien op de volgende server:
Dual Xeon E5 processor
64GB ram
4x600GB SAS

Webhosting

Bij elke website of webshop hoort een webhostingpakket, anders kan de website of webshop niet gaan draaien. Wij van Swartwebdesign leveren bij elke website of webshop ook een eigen webhosting, dit is de ruimte waarin wij de website opzetten.

De website of webshop draait tevens op onze eigen servers en worden 24/7 in de gaten wordt gehouden. Het is voor ons en voor u belangrijk dat alles goed en snel blijft draaien! 1 Aanspreekpunt voor al uw online diensten bij Swartwebdesign.

Ambitieuze ondernemer

Bij elke website of webshop hoort een webhostingpakket, anders kan de website of webshop niet gaan draaien. Wij van Swartwebdesign leveren bij elke website of webshop ook een eigen webhosting, dit is de ruimte waarin wij de website opzetten.

De website of webshop draait tevens op onze eigen servers en worden 24/7 in de gaten wordt gehouden. Het is voor ons en voor u belangrijk dat alles goed en snel blijft draaien! 1 Aanspreekpunt voor al uw online diensten bij Swartwebdesign.

SSL-certificaat

De voornaamste reden om een SSL-certificaat aan te schaffen is veiligheid. Dit kan bij Swart Web Design! Het SSL-certificaat houdt in dat de gegevens die worden verzonden tussen de server en de bezoeker gecodeerd is.
Op deze manier kan de bezoeker van uw website of webshop in een veilige omgeving uw product of dient bekijken.

Hetzelfde geldt voor direct online afrekenen. Swart Webdesign regelt uw SSL-certificaat voor het beschermen van privacygevoelige informatie volgens de regels van AVG.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Swart Webdesign zorgt er samen met u voor dat uw klanten in een veilige internetomgeving terechtkomen.

Google optimalisatie

Naast uw Wordpress website Stolwijk , kunt u ook voor onze andere diensten terecht.
Zijn uw visitekaartjes op? Wilt u graag een nieuwe bedrijfsuitstraling of huisstijl?

Beter gevonden in google

Nieuw bedrijfslogo nodig? Heeft u e-mail problemen? Wilt u uw website beter laten beveiligen middels SSL? Wij helpen u graag verder, op locatie of op afstand! 
Heeft u misschien al nagedacht over meer opdrachten halen uit uw website? 

Bent u wel goed vindbaar in Google? 

Door SEO optimalisatie toe te passen op uw website, kunnen wij een maximaal online resultaat realiseren. Dit doen wij door o.a. teksten aan te passen en technische verbetering toe te passen.


Meer bezoekers?

Swartwedesign maakt websites die bezoekers aantrekt en aanzet tot het maken van een actie, denk hierbij aan het invullen van een contactpagina, aanmelden nieuwsbrief of het aanvragen van een vrijblijvende afspraak/offerte.

Zoekwoord onderzoek

Wanneer u een website laat maken, staat een goede zoekwoord analyse hoog in het vaandel. Een goede zoekwoord analyse is belangrijk als u aan de vindbaarheid van uw website wil werken. Maar waarom eigenlijk? Als uw potentiele klanten op zoek zijn naar informatie, een product of dienst zoeken ze meestal via een zoekmachine. Door middel van een zoekwoord onderzoek, kunnen wij achterhalen waar die mensen naar zoeken.

Uit bijna ieder zoekwoord kunt u namelijk een behoefte opmaken. Mensen zoeken niet voor niets, ze hebben iets nodig!

Op welke zoekwoorden wilt u gevonden worden? En zijn dit ook de zoekwoorden waar u klanten naar zoeken? Swart Webdesign maakt websites die bezoekers aantrekt en aanzet tot het maken van een actie, denk hierbij aan het invullen van een contactpagina. Een zoekwoorden onderzoek laat u de taal van uw doelgroep spreken. Swart Webdesign ondersteunt u hier graag bij.
WordPress website {Plaats}
Gemaakt 
in wordpress
WordPress website {Plaats}
Google 
optimalisatie
WordPress website {Plaats}
Snelle 
webhosting
WordPress website {Plaats}
SSL
Beveiliging

Website video

Offerte aanvragen?

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte voor uw wordpress website Stolwijk? Bel dan direct: 0180-852015 of vul hier uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor het beantwoorden van al uw vragen. Wij hebben al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Voor referenties van klanten kunt u hierklikken.
© Copyright 2008 - 2021 | All Rights Reserved | Gemaakt door Swartwebdesign
Hulp nodig? Chat met ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram