Google opimalisatie WERK WIJZE

Oxygen Icon Box

Er wordt een afspraak ingepland

Oxygen Icon Box

De website ontwikkeld

Oxygen Icon Box

De website wordt opgeleverd als u als klant helemaal tevreden bent

Afspraak maken

                    

Als wij de afspraak via het contactformulier van u hebben mogen ontvangen, wordt u binnen 24 uur teruggebeld en wordt er een afspraak op locatie, bij u thuis of op kantoor gemaakt. Neemt u telefonisch contact met ons op wordt er direct een afspraak met u ingepland en in beide gevallen ontvangt u van ons via de mail een afspraakbevestiging met de datum, tijd en de locatie van de afspraak. Tijdens het vrijblijvende gesprek, inventariseren wij samen uw wensen en het bijbehorende kostenplaatje. Na akkoord op de offerte voor het maken van uw nieuwe website, start de ontwikkeling van de website.

Website ontwikkelen

                    
Als u akkoord heeft gegeven op de offerte en het format van de nieuwe website. Gaan wij van Swartwebdesign de nieuwe website technisch goed verwerken met de juiste technieken die hiervoor nodig zijn. Wat verwachten wij van de u? u geeft aan wat de gewenste menustructuur van de website moet gaan worden, levert zelf de teksten aan via een Word document, mochten er nieuwe teksten nodig zijn (dit zal tegen een vooraf afgesproken tarief door ons verzorgt kunnen worden, tegen een meerprijs) en levert bedrijfslogo, foto’s aan die men wil gaan gebruiken voor de nieuwe website (liefst via WeTranfer). Deze werkwijze werkt voor beide partijen het prettigst en voorkomen we samen onnodige vertraging in het ontwikkelingsproces van het maken van de website. Swartwebdesign houdt van duidelijke afspraken, wat het eindresultaat alleen ten goede komt!

Website opleveren

                    
De oplevering neemt normaal gesproken 4 weken in beslag (dit kan uiteraard korter zijn, maar ook langer). Dit heeft vooral te maken met verkrijgen van de gewenste materialen voor de nieuwe website.

Wij hanteren 2 rondes om de website geheel naar de wens van de klant te maken en functioneel te krijgen, na deze 2 rondes gaat de website live. De klant krijgt van Swartwebdesign een uitleg om zelf de website te beheren en teksten/foto’s te kunnen uploaden, voor andere aanpassingen zullen wij samen een uurtarief afspreken om dit naar wens voor u aan te passen, alle aanpassingen zullen binnen 48 uur door ons worden verwerkt en u zal via de mail op de hoogte worden gehouden als de punten zijn aangepast. Swartwebdesign ontzorgd u, zodat u zich kan concentreren op uw werkzaamheden en bijbehorende omzetten.

© Copyright 2008 - 2021 | All Rights Reserved | Gemaakt door Swartwebdesign
Hulp nodig? Chat met ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram