Google opimalisatie 06 1642 1946 HET ADRES VOOR ONLINE SUCCES
Inhoudsopgave Webdesign Baanhoek
Primary Item (H2)Sub Item 1 (H3)
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Webdesign {Plaats}

Webdesign Baanhoek

Op zoek naar en webdesign Baanhoek?

“Good design is good business.”
Sommige webdesigners zijn technisch, terwijl anderen juist grafisch mooie dingen kunnen maken. Bij Swart Webdesign bent u aan het juiste adres! Wij zijn niet alleen technisch, maar ook creatief. 

Wij werken uw huisstijl uit, vertalen die naar een ontwerp voor een eigen website, programmeren en ontwikkelen deze. Uw website is meer dan een online visitekaartje. Een website die uw merk perfect neerzet en potentiële klanten aanmoedigen om voor u te kiezen. Dat kunnen wij voor u regelen!

Als uw website eenmaal staat maar dit wel up-to-date wilt houden, denk aan elke dag de tekst even bijwerken of zo nu en dan wat afbeeldingen of navigatie onderdelen aanpassen, dan ontzorgen wij u volledig. Een goede website gaat verder dan een mooi uiterlijk. 

Want als klap op de vuurpijl zorgen onze webdesigners ervoor dat uw website een prominente plek krijgt in Google. De webdesign van Swart Webdesign spoort uw websitebezoekers aan om bijvoorbeeld contact op te nemen of een offerte aan te vragen.
“Good design is good business.”
Goed webdesign speelt altijd in op de behoeften van de gebruiker. 

Zijn uw webbezoekers op zoek naar informatie, amusement, een soort interactie of om zaken te doen met uw bedrijf? 

Elke pagina van uw website moet een duidelijk doel hebben en op de meest effectieve manier voldoen aan een specifieke behoefte van uw websitegebruikers.

Webdesign Baanhoek

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van het meest populaire CMS ter wereld WordPress, weten wij precies wat wij doen en hoe wij dat doen. Bij het maken van een website weten wij ook wat Google wil.

Onze webdesigners bedenken een goede websitestructuur. Dit combineren we graag met uw wensen en met uw bedrijf. Zij ontwerpen een stijl die past bij uw corporate identiteit. Een stijl die het verhaal van uw bedrijf het beste uitdraagt. Het webdesign is aantrekkelijk, uitnodigend en functioneel.

Basis website

 
Responsive design

CMS WordPress

Snelle laadtijd

WordPress cursus 1 uur

Social Media Integratie

Slider voor de homepagina
vanaf €1000,-

Website op maat

Basic Hosting
CMS WordPress

Snelle laadtijd + Google PageSpeed

WordPress cursus 1 uur

Social Media Integratie

Advies van marketeer

Integratie slider & popups
vanaf €1800,-

Webshop op maat

Basic Hosting
Responsive design

CMS WordPress WooCommerce

Snelle laadtijd + Google Pagespeed

WordPress cursus 1 uur

Social Media Integratie

Webwinkel functionaliteiten
vanaf €2500,-
Webdesign {Plaats}

Bij Swart Webdesign haalt uw website leads binnen.

Als uw website eenmaal staat maar dit wel up-to-date wilt houden, denk aan elke dag de tekst even bijwerken of zo nu en dan wat afbeeldingen of navigatie onderdelen aanpassen, dan ontzorgen wij u volledig. 

Als klap op de vuurpijl zorgen onze webdesigners ervoor dat uw website een prominente plek krijgt in Google.
Wist u dat Google mobiel vriendelijke websites een hogere positie geeft dan websites die alleen voor desktop geschikt zijn? Dankzij ons webdesign Baanhoek is uw website mobiel vriendelijk en beter vindbaar in Google. Ook door SEO-optimalisatie toe te passen op uw website, kunnen wij een maximaal online resultaat realiseren. 

Dit doen wij door o.a. teksten aan te passen en technische verbetering toe te passen.
Wanneer u een website laat ontwerpen, staat een goede zoekwoordanalyse hoog in het vaandel. Een goede zoekwoordanalyse is belangrijk als u aan de vindbaarheid van uw website wil werken. Maar waarom eigenlijk? Als uw potentiële klanten op zoek zijn naar informatie, een product of dienst zoeken ze meestal via een zoekmachine. Door middel van een zoekwoordonderzoek, kunnen wij achterhalen waar die mensen naar zoeken.
Webdesign {Plaats}
Wij draaien op de volgende server:
Dual Xeon E5 processor
64GB ram
4x600GB SAS

Webhosting

Bij elke website of webshop hoort een webhostingpakket, anders kan de website of webshop niet gaan draaien. Wij van Swartwebdesign leveren bij elke website of webshop ook een eigen webhosting, dit is de ruimte waarin wij de website opzetten.

De website of webshop draait tevens op onze eigen servers en worden 24/7 in de gaten wordt gehouden. Het is voor ons en voor u belangrijk dat alles goed en snel blijft draaien! 1 Aanspreekpunt voor al uw online diensten bij Swartwebdesign.

Ambitieuze ondernemer

Bij elke website of webshop hoort een webhostingpakket, anders kan de website of webshop niet gaan draaien. Wij van Swartwebdesign leveren bij elke website of webshop ook een eigen webhosting, dit is de ruimte waarin wij de website opzetten.

De website of webshop draait tevens op onze eigen servers en worden 24/7 in de gaten wordt gehouden. Het is voor ons en voor u belangrijk dat alles goed en snel blijft draaien! 1 Aanspreekpunt voor al uw online diensten bij Swartwebdesign.

SSL-certificaat

De voornaamste reden om een SSL-certificaat aan te schaffen is veiligheid. Dit kan bij Swart Web Design! Het SSL-certificaat houdt in dat de gegevens die worden verzonden tussen de server en de bezoeker gecodeerd is.
Op deze manier kan de bezoeker van uw website of webshop in een veilige omgeving uw product of dient bekijken.

Hetzelfde geldt voor direct online afrekenen. Swart Webdesign regelt uw SSL-certificaat voor het beschermen van privacygevoelige informatie volgens de regels van AVG.

Google optimalisatie

Naast Webdesign Baanhoek, kunt u ook voor onze andere diensten terecht.
Zijn uw visitekaartjes op? Wilt u graag een nieuwe bedrijfsuitstraling of huisstijl?

Beter gevonden in google

Nieuw bedrijfslogo nodig? Heeft u e-mail problemen? Wilt u uw website beter laten beveiligen middels SSL? Wij helpen u graag verder, op locatie of op afstand! 
Heeft u misschien al nagedacht over meer opdrachten halen uit uw website? 

Bent u wel goed vindbaar in Google? 

Door SEO optimalisatie toe te passen op uw website, kunnen wij een maximaal online resultaat realiseren. Dit doen wij door o.a. teksten aan te passen en technische verbetering toe te passen.


Meer bezoekers?

Swartwedesign maakt websites die bezoekers aantrekt en aanzet tot het maken van een actie, denk hierbij aan het invullen van een contactpagina, aanmelden nieuwsbrief of het aanvragen van een vrijblijvende afspraak/offerte.

Zoekwoord onderzoek

Wanneer u een website laat maken, staat een goede zoekwoord analyse hoog in het vaandel. Een goede zoekwoord analyse is belangrijk als u aan de vindbaarheid van uw website wil werken. Maar waarom eigenlijk? Als uw potentiele klanten op zoek zijn naar informatie, een product of dienst zoeken ze meestal via een zoekmachine. Door middel van een zoekwoord onderzoek, kunnen wij achterhalen waar die mensen naar zoeken.

Uit bijna ieder zoekwoord kunt u namelijk een behoefte opmaken. Mensen zoeken niet voor niets, ze hebben iets nodig!

Op welke zoekwoorden wilt u gevonden worden? En zijn dit ook de zoekwoorden waar u klanten naar zoeken? Swart Webdesign maakt websites die bezoekers aantrekt en aanzet tot het maken van een actie, denk hierbij aan het invullen van een contactpagina. Een zoekwoordenonderzoek laat u de taal van uw doelgroep spreken. Swart Webdesign ondersteunt u hier graag bij.

Neem vrijblijvend contact op met onze webdesign team Baanhoek
Webdesign {Plaats}
Gemaakt 
in wordpress
Webdesign {Plaats}
Google 
optimalisatie
Webdesign {Plaats}
Snelle 
webhosting
Webdesign {Plaats}
SSL
Beveiliging

Website video

Webdesign Baanhoek Offerte aanvragen?

Nieuw bedrijfslogo nodig? Heeft u e-mailproblemen? Wilt u uw website beter laten beveiligen middels SSL? Wij helpen u graag verder, op locatie of op afstand! Heeft u misschien al nagedacht over meer opdrachten halen uit uw website? Bent u wel goed vindbaar in Google? Door SEO-optimalisatie toe te passen op uw website, kunnen wij een maximaal online resultaat realiseren.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Swart Webdesign zorgt er samen met u voor dat u goed vindbaar bent en uw klanten in een veilige internetomgeving terechtkomen.
© Copyright 2008 - 2021 | All Rights Reserved | Gemaakt door Swartwebdesign
Hulp nodig? Chat met ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram