Google opimalisatie DIENSTEN ONZE

Wij houden onze klanten graag tevreden!

Bekijk alle reviews

Website laten maken?

Waarom zou u kiezen 
voor swartwebdesign?

                    
Je gaat een bedrijf starten of je hebt al een onderneming en je bent op zoek naar een nieuwe of andere website/webshop. 

Het aanbod is groot en welke partij zou je dan moeten kiezen? Het belangrijkste voor jezelf is om zelf te weten wat je wensen zijn omtrent je website/webshop.

Hieronder een aantal tips waar een goed werkende website/webshop aan moet voldoen:

- Laadsnelheid moet goed zijn
- Klanten moeten in een beveiligde omgeving kunnen surfen
- Toegankelijk zijn voor Desktop, Mobiel en Tablet
- Gebruikersvriendelijk en makkelijk kunnen vinden wat je zoekt
- Goede vindbaarheid bij Google
- Op maat geleverde websites/webshops
We kijken graag samen met je, wat belangrijk is voor je onderneming en stemmen zo het plan van aanpak af. Dit doen we graag in een persoonlijk advies gesprek bij ons op locatie of bij jezelf op locatie.

Onze websites/webshops zijn Sneller dan Snel!

                    
SwartWebdesign werken niet met thema's, hierdoor kunnen wij onze websites/webshops extreem snel houden, dit houd ook in dat de websites/webshops een stuk sneller zijn dat de gemiddelde websites/webshops die je tegen komt.

Onze websites/webshops draaien op de snelste webhosting die de online markt nu te bieden heeft dit noemen ze een Lite speed server.

Een klein technisch stukje: doordat onze websites/webshops extreem snel in de cache inladen bij de klanten die op de website/webshop komen zal deze bij een volgend bezoek nog sneller zijn! 

Dit kunnen wij ook allemaal aantonen door gebruik te maken van de Google speedtest. Wij proberen elke website/webshop wel met een snelheid van 80 tot 90% op te leveren.

De websites/webshops die wij maken zijn uniek!

Veel van onze concurrenten maken gebruik van thema's, dus downloaden een kant en klare website en veranderen hier en daar wat kleuren deze websites zijn wel lekker snel klaar!

Maar de kans bestaat dat je volgende week zelfde website bij je buurman tegen komt is wel groot. En mag dit dan? Ja iedereen mag thema's kopen en de kleur veranderen.
© Copyright 2008 - 2021 | All Rights Reserved | Gemaakt door Swartwebdesign
Hulp nodig? Chat met ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram