Website BEKIJK HIER ONS WERK

Majestic

portfolio

Samenwerking met SwartWebdesign

Majestic heeft ervoor gekozen om te kiezen voor een Lokale partij voor de nieuwe website, voorheen was dat anders geregeld. Voordeel om te kiezen voor SwartWebdesign uit Barendrecht zijn de korte en snelle lijnen met elkaar. We zitten immers om rijafstand van elkaar. Na meerdere gesprekken met aanbieders hebben we uiteindelijk gekozen voor SwartWebdesign, ze waren niet de goedkoopste maar kwamen met hun Online presentatie en gevoel met kop en schouders uit boven de rest. De volgende onderdelen hebben wij door hun laten uitvoeren:

  • Ontwerp en het maken van onze Corporate website majestic.nl
  • Maandelijks onderhoudscontract van alle belangrijke updates
  • Vast uurtarief voor ondersteuning en extra aanpassingen/toevoegingen aan de website
Website + Vertalingen + Onderhoud

Wie is Majestic?

Majestic is een internationaal opererende importeur / groothandel van persoonlijke beschermingsmiddelen en levert haar producten via handelsrelaties aan de uiteindelijke gebruikers. Majestic is onderdeel van het beurs-genoteerde en wereldwijd opererende Bunzl Plc.

Missie

Majestic is specialist op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en het bieden van kennis, service en oplossingen voor veilige werksituaties.

Visie

Majestic verhoogt en borgt persoonlijke bescherming voor optimale arbeidsomstandigheden binnen Europa door te luisteren naar de gasten van de klanten en hierin te voorzien.

 

© Copyright 2008 - 2021 | All Rights Reserved | Gemaakt door Swartwebdesign
Hulp nodig? Chat met ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram