Website BEKIJK HIER ONS WERK

Buitengewoon bloemen

portfolio

Samenwerking met Swart Webdesign

Onze samenwerking dateert alweer uit 2016, sinds een jaar hebben we een nieuwe webshop. Ik had een heel mooi format in Nieuw Zeeland gevonden dat helemaal past bij mezelf en Buitengewoon Bloemen, met dit voorstel ben ik naar Swartwebdesign gegaan en zij hebben de webshop helemaal op maat voor ons ontwikkeld.

We hebben zelf een fotograaf ingeschakeld om samen te het beste resultaat te komen en al zeg ik het zelf dat mag er zeker zijn, maar nog belangrijker zijn de orders die sindsdien in combinatie met de Google Optimalisatie verdubbeld zijn! De volgende onderdelen hebben wij door hun laten uitvoeren:

- Ontwerp en het maken van onze webshop www.buitengewoon-bloemen.nl
- Webhosting
- SSL certificaat
- Google Optimalisatie (SEO)
- Online betalingskoppeling met Sisow

Website + Webhosting + Domeinnaam + SSL + Email + iDeal

Wie is Buitengewoon Bloemen uit Utrecht?

Temidden van alle drukte aan de Voorstraat is de winkel een oase waar je kan genieten van bloemen en planten. Op 1 juni 2014 opende ik, Jannet, met veel passie voor mijn vak Buitengewoon bloemen. Een kleurrijke winkel waar altijd veel beweging is en elke dag prachtige, verse producten binnen komen.  Samen met Tamara, Jeanne en Jonna vormen we een enthousiast en tegelijkertijd een tikkeltje eigenzinnig team.

Onlangs hebben wij het keurmerk ‘Barometer Duurzame Bloemist’ ontvangen. Dit laat zien dat wij als bloemist oog hebben voor de maatschappij en actief zijn in het duurzaam ondernemen. We doen ons best om onze bedrijfsvoering te verduurzamen door de inkoop van een assortiment milieuvriendelijke gekweekte bloemen en planten. Op dit moment hebben wij het bronzen keurmerk en dit is pas het begin. Wij streven er naar om stapje voor stapje te werken naar het behalen van goud.

© Copyright 2008 - 2021 | All Rights Reserved | Gemaakt door Swartwebdesign
Hulp nodig? Chat met ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram