Google opimalisatie 06 1642 1946 HET ADRES VOOR ONLINE SUCCES
Inhoudsopgave Internet marketing Moordrecht
Primary Item (H2)- Sub Item 1 (H3)
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Internet marketing Moordrecht

Wilt u meer naamsbekendheid genereren voor uw bedrijf? Dan kunt u een offline reclamecampagne starten, maar u kunt uw naamsbekendheid ook online genereren. Aangezien een steeds groter deel van de wereld zich online afspeelt, is dit helemaal geen slecht idee. 

Swart Webdesign is een professioneel en jong online marketing bureau in Moordrecht. Wij helpen u graag met uw internet marketingactiviteiten, om uw bedrijf online op de kaart te zetten.
Internet marketing {Plaats}

Adverteren in Google

Er zijn diverse manieren om online reclame te maken voor uw bedrijf. Veel ondernemers kiezen ervoor om het platform van Google in te zetten om hun online marketingdoelen te bereiken. Ook u kunt adverteren in Google. Swart Webdesign helpt u hier graag bij. Samen met u bepalen we welke Internet marketingen relevant zijn voor uw bedrijf. 

Op basis van deze Internet marketingen creëren we professionele en representatieve advertenties, die samen een complete campagne vormen. Met uw advertentiecampagne in Google krijgt u gegarandeerd een grotere naamsbekendheid en komen er bovendien meer mensen op uw website.

Adverteren op social media

U kunt er ook voor kiezen te adverteren op een of meerdere social media netwerken. Zo kunt u advertenties plaatsen op Facebook, maar ook op LinkedIn, Twitter, YouTube en Instagram. Heeft u geen ervaring met het adverteren op social media? Dan kan het lastig zijn om een goede campagne op te zetten. 

Gelukkig kan Swart Webdesign u ook hierbij helpen. We bepalen samen welke social media netwerken het beste bij uw bedrijf passen. Vervolgens bepalen we wat voor advertenties we op deze websites willen plaatsen. 

Met uw goedkeuring plaatsen we een of meerdere advertenties op social media, om uw bedrijf meer naamsbekendheid te geven.

Internet marketing op maat

Bij Swart Webdesign krijgt u altijd een internet marketingplan op maat. Dit plan wordt opgesteld op basis van uw wensen, eisen en verwachtingen, maar ook met oog op uw bedrijfsidentiteit, uw doelstellingen en uw doelgroep. 
Uiteraard houden we ook rekening met uw budget, zodat u voor een realistische prijs meer naamsbekendheid kunt genereren op het internet. 

U krijgt geen standaard dienstverlening bij Swart Webdesign, maar ondersteuning die bij u past. Wilt u een marketingplan op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Wij stellen uw marketingplan niet alleen voor u op, maar kunnen deze ook voor u uitvoeren. Dit doen we altijd voor een lage prijs.

Basis website

 
Responsive design

CMS WordPress

Snelle laadtijd

WordPress cursus 1 uur

Social Media Integratie

Slider voor de homepagina
vanaf €1000,-

Website op maat

Basic Hosting
CMS WordPress

Snelle laadtijd + Google PageSpeed

WordPress cursus 1 uur

Social Media Integratie

Advies van marketeer

Integratie slider & popups
vanaf €1800,-

Webshop op maat

Basic Hosting
Responsive design

CMS WordPress WooCommerce

Snelle laadtijd + Google Pagespeed

WordPress cursus 1 uur

Social Media Integratie

Webwinkel functionaliteiten
vanaf €2500,-
Internet marketing {Plaats}

Internet marketing Moordrecht écht alles inclusief!

Een website is een investering die erg bepalend kan zijn voor het verdere verloop van uw business. Daarom adviseren wij van Swart Webdesign u om hier goed over na te denken. Welk systeem moet u kiezen? Hoe maakt u uw website SEO vriendelijk?

Bent u goed vindbaar? Wij helpen u hierbij! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van het
Bent u goed vindbaar? Wij helpen u hierbij! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van het meest populaire CMS ter wereld WordPress, weten wij precies wat wij doen en hoe wij dat doen. Bij het maken van een website weten wij ook wat Google wil. Dit combineren we graag met uw wensen en met uw bedrijf.
Contact opnemen en een wordPress website laten maken?
Internet marketing {Plaats}
Wij draaien op de volgende server:
Dual Xeon E5 processor
64GB ram
4x600GB SAS

Webhosting

Bij elke website of webshop hoort een webhostingpakket, anders kan de website of webshop niet gaan draaien. Wij van Swartwebdesign leveren bij elke website of webshop ook een eigen webhosting, dit is de ruimte waarin wij de website opzetten.

De website of webshop draait tevens op onze eigen servers en worden 24/7 in de gaten wordt gehouden. Het is voor ons en voor u belangrijk dat alles goed en snel blijft draaien! 1 Aanspreekpunt voor al uw online diensten bij Swartwebdesign.

Ambitieuze ondernemer

Bent u een ambitieuze ondernemer en wilt u online klanten aantrekken? Wanneer u een website of webshop laat maken moet deze natuurlijk vrijwel altijd bereikbaar zijn. Hiervoor heeft u webruimte nodig; ook wel hosting genoemd. Dit is belangrijk, anders kan de website of webshop niet draaien.

Wij van Swartwebdesign leveren bij elke website of webshop ook een eigen webhosting, dit is de ruimte waar wij de website op zetten. De website of webshop draait tevens op onze eigen servers. Deze servers worden 24/7 in de gaten gehouden.

SSL-certificaat

De voornaamste reden om een SSL-certificaat aan te schaffen is veiligheid. Dit kan bij Swart Web Design! Het SSL-certificaat houdt in dat de gegevens die worden verzonden tussen de server en de bezoeker gecodeerd is.
Op deze manier kan de bezoeker van uw website of webshop in een veilige omgeving uw product of dient bekijken.

Hetzelfde geldt voor direct online afrekenen. Swart Webdesign regelt uw SSL-certificaat voor het beschermen van privacygevoelige informatie volgens de regels van AVG.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Swart Webdesign zorgt er samen met u voor dat uw klanten in een veilige internetomgeving terechtkomen.

Google optimalisatie

Naast uw Internet marketing Moordrecht, kunt u ook voor onze andere diensten terecht.
Zijn uw visitekaartjes op? Wilt u graag een nieuwe bedrijfsuitstraling of huisstijl?

Beter gevonden in google

Nieuw bedrijfslogo nodig? Heeft u e-mail problemen? Wilt u uw website beter laten beveiligen middels SSL? Wij helpen u graag verder, op locatie of op afstand! 
Heeft u misschien al nagedacht over meer opdrachten halen uit uw website? 

Bent u wel goed vindbaar in Google? 

Door SEO optimalisatie toe te passen op uw website, kunnen wij een maximaal online resultaat realiseren. Dit doen wij door o.a. teksten aan te passen en technische verbetering toe te passen.


Meer bezoekers?

Swartwedesign maakt websites die bezoekers aantrekt en aanzet tot het maken van een actie, denk hierbij aan het invullen van een contactpagina, aanmelden nieuwsbrief of het aanvragen van een vrijblijvende afspraak/offerte.

Zoekwoord onderzoek

Wanneer u een website laat maken, staat een goede zoekwoord analyse hoog in het vaandel. Een goede zoekwoord analyse is belangrijk als u aan de vindbaarheid van uw website wil werken. Maar waarom eigenlijk? Als uw potentiele klanten op zoek zijn naar informatie, een product of dienst zoeken ze meestal via een zoekmachine. Door middel van een zoekwoord onderzoek, kunnen wij achterhalen waar die mensen naar zoeken.

Uit bijna ieder zoekwoord kunt u namelijk een behoefte opmaken. Mensen zoeken niet voor niets, ze hebben iets nodig!

Op welke zoekwoorden wilt u gevonden worden? En zijn dit ook de zoekwoorden waar u klanten naar zoeken? Swart Webdesign maakt websites die bezoekers aantrekt en aanzet tot het maken van een actie, denk hierbij aan het invullen van een contactpagina. Een zoekwoorden onderzoek laat u de taal van uw doelgroep spreken. Swart Webdesign ondersteunt u hier graag bij.
Internet marketing {Plaats}
Gemaakt 
in wordpress
Internet marketing {Plaats}
Google 
optimalisatie
Internet marketing {Plaats}
Snelle 
webhosting
Internet marketing {Plaats}
SSL
Beveiliging

Website video

Offerte aanvragen?

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte voor uw Internet marketing Moordrecht? Bel dan direct: 0180-852015 of vul hier uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor het beantwoorden van al uw vragen. Wij hebben al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Voor referenties van klanten kunt u hierklikken.
© Copyright 2008 - 2021 | All Rights Reserved | Gemaakt door Swartwebdesign
Hulp nodig? Chat met ons
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram